Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

If you do hamiş want that we track your visist to our şehir you birey disable tracking in your browser here:

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetleme edilen işleyiş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapsı; insanoğlu sağlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Bapsı Montajı Elbette Gestaltlır? Her binanın iye başüstüneğu yer ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler tarafından örgülmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli başlı bir ısıya denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını esenlayana denli dayanması çok önemlidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın bapsı son mesabe eleştiri bir öneme sahiptir.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da kızdırmalerle ortaya çıdem zehirleme özelliği mevcut gazların ve esrarın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son mesabe kaliteli olmalıdır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli Yangın Merdiveni Kapısı malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah kırmızııyoruz.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page